(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Balatonská pomazánka
Potřebné ingredience
200 g brynzy, 100 g pomazánkového másla, lžička sladké papriky, špetka pálivé papriky a drceného kmínu, 2 jemně posekané zelené cibulky, 1/2 feferonky bez semínek, rajče, zelená paprika a cibule na ozdobu
Postup přípravy
Postup přípravy: Zelenou cibulku nasekáme ručně nebo rozmixujeme na jemno. Přidáme brynzu, pomazánkové máslo a koření a promixujeme na jemnou hmotu. Mažeme na tmavý chléb nebo na ciabattu ve třech vyhotoveních: na chleby položíme plátky rajčete nebo kolečka zelené papriky nebo na kostičky nakrájenou cibulí.
Výborné k večeři s čajem nebo podmáslím.
Výborné k večeři s čajem nebo podmáslím.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé